Einloggen

Wunschliste
0Item(s)

Sie haben keine Artikel im Warenkorb.


Warenkorb

Product was successfully added to your shopping cart.
 • DUOS Auto KFZ Ladegerät QC 3.0 & PD 3.0 Max 36W 0 DUOS Auto KFZ Ladegerät QC 3.0 & PD 3.0 Max 36W 0
 • black black
 • DUOS Auto KFZ Ladegerät QC 3.0 & PD 3.0 Max 36W 2 DUOS Auto KFZ Ladegerät QC 3.0 & PD 3.0 Max 36W 2
 • DUOS Auto KFZ Ladegerät QC 3.0 & PD 3.0 Max 36W 3 DUOS Auto KFZ Ladegerät QC 3.0 & PD 3.0 Max 36W 3
 • DUOS Auto KFZ Ladegerät QC 3.0 & PD 3.0 Max 36W 4 DUOS Auto KFZ Ladegerät QC 3.0 & PD 3.0 Max 36W 4
 • DUOS Auto KFZ Ladegerät QC 3.0 & PD 3.0 Max 36W 5 DUOS Auto KFZ Ladegerät QC 3.0 & PD 3.0 Max 36W 5
 • DUOS Auto KFZ Ladegerät QC 3.0 & PD 3.0 Max 36W 6 DUOS Auto KFZ Ladegerät QC 3.0 & PD 3.0 Max 36W 6
 • DUOS Auto KFZ Ladegerät QC 3.0 & PD 3.0 Max 36W 7 DUOS Auto KFZ Ladegerät QC 3.0 & PD 3.0 Max 36W 7
 • DUOS Auto KFZ Ladegerät QC 3.0 & PD 3.0 Max 36W 9 DUOS Auto KFZ Ladegerät QC 3.0 & PD 3.0 Max 36W 9
 • DUOS Auto KFZ Ladegerät QC 3.0 & PD 3.0 Max 36W 10 DUOS Auto KFZ Ladegerät QC 3.0 & PD 3.0 Max 36W 10
 • DUOS Auto KFZ Ladegerät QC 3.0 & PD 3.0 Max 36W 11 DUOS Auto KFZ Ladegerät QC 3.0 & PD 3.0 Max 36W 11
 • red red
 • DUOS Auto KFZ Ladegerät QC 3.0 & PD 3.0 Max 36W 16 DUOS Auto KFZ Ladegerät QC 3.0 & PD 3.0 Max 36W 16
 • DUOS Auto KFZ Ladegerät QC 3.0 & PD 3.0 Max 36W 17 DUOS Auto KFZ Ladegerät QC 3.0 & PD 3.0 Max 36W 17
 • DUOS Auto KFZ Ladegerät QC 3.0 & PD 3.0 Max 36W 18 DUOS Auto KFZ Ladegerät QC 3.0 & PD 3.0 Max 36W 18
 • DUOS Auto KFZ Ladegerät QC 3.0 & PD 3.0 Max 36W 19 DUOS Auto KFZ Ladegerät QC 3.0 & PD 3.0 Max 36W 19
 • DUOS Auto KFZ Ladegerät QC 3.0 & PD 3.0 Max 36W 15 DUOS Auto KFZ Ladegerät QC 3.0 & PD 3.0 Max 36W 15

Mbushës Car Car DUOS QC 3.0 & PD 3.0 Max 36W USB-C / Kabëll rrufeje 1M

SKU 400603
Fitoj 1000 pikë për një përmbledhje!

Quick Overview

Karikues i shpejtë i makinave DUOS mbështet karikimin e shpejtë të PD dhe QC. Përputhshmëri e fortë. Pajisur me çipin e fundit të ngarkimit të shpejtë Qualcomm QC3.0 dhe 36W PD. Portet e dyfishtë pompojnë 36W fuqi. Kombinohet me iPhone 8 & 8 Plus, iPhone X, tablet, laptop dhe pajisje të tjera. Dizajn kompakt, madhësi e vogël. Cilësi mat dhe kornizë aliazh alumini ...

Në gjendje

39,90 CHF
Incl. 7,7% Tax, incl. Shipping Cost Fitoj 399 pikë

Transport falas

* Fushat e kërkuara

Details

DUOS Auto KFZ Ladegerät QC 3.0 & PD 3.0 Max 36W USB-C / Rrufeja Kabel 1M

   

Mbushës i shpejtë i makinave DUOS

Karikues i shpejtë i makinave DUOS mbështet karikimin e shpejtë të PD dhe QC. Përputhshmëri e fortë. Pajisur me çipin e fundit të ngarkimit të shpejtë Qualcomm QC3.0 dhe 36W PD. Portet e dyfishtë pompojnë 36W fuqi. Kombinohet me iPhone 8 & 8 Plus, iPhone X, tablet, laptop dhe pajisje të tjera. Dizajn kompakt, madhësi e vogël. Kornizë mat dhe kornizë aliazh alumini. Chip inteligjent i integruar, teste të shumta karikimi. Me çertifikim të ndryshëm ndërkombëtar. Sigurimi i cilësisë.


Specifikimet teknike

Kategoria e produkteve Mbushës makine
veçoritë USB: QC3.0 18W, Tipi-C: PD / QX 3.0 36W
material alumin
portet Tipi-C, USB
pushtet 36W (MAX)
të dhëna DC12-24V
prodhim USB: 3.6-6V 3A Tipi-C: 5V / 9V / 12V / 15V 3A
Pesha neto e produktit 29.8g
Pesha bruto e produktit 53.6g
Ngjyra e produktit E zezë, e kuqe
   

Handyzubehör | Ladegeräte | Pegame

Additional Information

Lieferzeit Jo
No reviews yet.

  Write Your Own Review

  Cilësi
  Vlera për para
  Shfaqje

  You need to log in to ask a question.