Πολιτική Απορρήτου

Εάν υπάρχουν αντιφάσεις μεταξύ αυτής της δήλωσης προστασίας δεδομένων και των συμβατικών όρων και προϋποθέσεων που ισχύουν κατά τα άλλα για την Pegame, υπερισχύουν οι διατάξεις της παρούσας δήλωσης προστασίας δεδομένων.
Η προστασία δεδομένων είναι θέμα εμπιστοσύνης και η εμπιστοσύνη σας είναι σημαντική για εμάς. Σεβόμαστε την προσωπικότητα και την ιδιωτικότητά σας. Θέλουμε επίσης να εξασφαλίσουμε την προστασία και τη νόμιμη επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.
Είναι σημαντικό για μας να συναινείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Με αυτή τη δήλωση προστασίας δεδομένων σας ενημερώνουμε εκτενώς για τις μεθόδους επεξεργασίας δεδομένων μας. Και αποφασίζετε αν θέλετε να επεξεργαστείτε τα προσωπικά σας δεδομένα.
Αυτή η δήλωση προστασίας δεδομένων καλύπτει τόσο τα ιστορικά όσο και τα μελλοντικά προσωπικά δεδομένα. Αν συναινείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, δεν θα επεξεργαστούμε μόνο τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγετε στο μέλλον σύμφωνα με αυτή τη δήλωση προστασίας δεδομένων, αλλά και τα προσωπικά σας δεδομένα που έχουμε ήδη αποθηκεύσει.
Όταν μιλάμε για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων σε αυτή τη δήλωση προστασίας δεδομένων, εννοούμε κάθε χειρισμό των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτά περιλαμβάνουν, για παράδειγμα:

  • Η συλλογή,
  • αποθήκευσης,
  • διοίκηση,
  • Όροι,
  • μετάδοσης,
  • Ανακοίνωση ή
  • Διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων.

Συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες για να παρέχουμε στους πελάτες μας καλύτερες υπηρεσίες. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ευθυγράμμιση των δραστηριοτήτων μας με τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας πρέπει να κάνει τα καθήκοντα της καθημερινής ζωής ευκολότερα για εσάς. Καλύτερες υπηρεσίες μπορεί να είναι:

  • Βελτιστοποίηση των θέσεων των καταστημάτων μας ώστε να είναι πάντα κοντά σας
  • Ευθυγράμμιση της γκάμας προϊόντων με τις ανάγκες των πελατών
  • Εξατομίκευση της επικοινωνίας με τον πελάτη, ώστε να μπορείτε να βρείτε προσφορές που ταιριάζουν στις επιθυμίες σας και λαμβάνουν λιγότερη διαφήμιση συνολικά
  • Απλοποιήστε τις διαδικασίες, όπως αγορές ή κρατήσεις, για να φτάσετε πιο γρήγορα στον προορισμό σας

1. Πώς προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Έχουμε θεσπίσει τεχνικές και οργανωτικές διαδικασίες ασφαλείας για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων και να προστατέψουμε τα δεδομένα της συνεδρίας σας και τα προσωπικά σας δεδομένα από μη εξουσιοδοτημένη ή παράνομη επεξεργασία ή / και από μη σκόπιμη απώλεια, τροποποίηση, δημοσίευση ή πρόσβαση. Ωστόσο, πρέπει πάντα να γνωρίζετε ότι η μετάδοση πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου και άλλων ηλεκτρονικών μέσων θέτει ορισμένους κινδύνους για την ασφάλεια και ότι δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των πληροφοριών που μεταδίδονται με αυτόν τον τρόπο.

2. Πόσο καιρό κρατάμε τα δεδομένα;

Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα θεωρούμε απαραίτητο ή σκόπιμο να συμμορφωθούμε με τους ισχύοντες νόμους ή εφόσον είναι απαραίτητο για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν. Διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόλις αυτά δεν είναι πλέον απαραίτητα και σε κάθε περίπτωση μετά τη νόμιμη μέγιστη περίοδο διατήρησης.

3. Ποια δικαιώματα έχετε σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα;

Έχετε το δικαίωμα να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας προστασίας δεδομένων ανά πάσα στιγμή και να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τα αποθηκευμένα προσωπικά σας δεδομένα, να διορθώσετε ή να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας δεδομένα, να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ή να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων. Οι επιλογές επικοινωνίας βρίσκονται στην ενότητα 4 παρακάτω. Διατηρούμε το δικαίωμα να επικοινωνούμε μαζί σας ηλεκτρονικά (ειδικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).

4. Πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας;

Εάν επιθυμείτε να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα ή να έχετε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ως εξής: info@Pegame.ch . Θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις ή τις ανησυχίες σας αμέσως μετά την παραλαβή τους.

5. Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της συλλογής δεδομένων;

Είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να σας ενημερώσουμε για τον κάτοχο της συλλογής δεδομένων με τα προσωπικά σας δεδομένα. Ο ιδιοκτήτης της συλλογής δεδομένων είναι Pegame, Quaderstrasse 16, 7000 Chur.

6. Πότε συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα;

Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όποτε έχουμε επαφή μαζί σας. Οι καταστάσεις στις οποίες έχουμε επαφή μαζί σας είναι ποικίλες. Για παράδειγμα, συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στις ακόλουθες περιπτώσεις

  • Χρησιμοποιείτε την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μας.
  • Καταχωρίζετε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία που αγοράσατε από εμάς.
  • Λαμβάνετε ένα ενημερωτικό δελτίο ή άλλη διαφήμιση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.
  • Επικοινωνείτε μαζί μας μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, φωνητικών μηνυμάτων, μηνυμάτων κειμένου (SMS), εικονομηνυμάτων (MMS), μηνυμάτων βίντεο ή άμεσων μηνυμάτων.

7. Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε;

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται είναι εξίσου ποικίλα. Από τη μία πλευρά, συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε. Από την άλλη πλευρά, συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται αυτόματα ή χειροκίνητα όταν επικοινωνείτε μαζί μας, όπως:

Προσωπικά δεδομένα

  • Επώνυμο και όνομα;
  • Γενέθλια και ηλικία.
  • σεξ?
  • Διεύθυνση κατοικίας?
  • Αγορές συνήθειες?
  • Προτιμήσεις πελατών και αγορών
  • Ναυτιλία διεύθυνση?
  • Χρέωση διεύθυνση?
  • Γλώσσα προτιμήσεις?
  • Τον αριθμό τηλεφώνου (s)?
  • E-mail διεύθυνση (εις)?
  • Αριθμοί αναγνώρισης των τεχνικών συσκευών σας
  • Πληροφορίες σχετικά με τα συνδρομητικά ενημερωτικά δελτία ή άλλες διαφημίσεις.
  • Συγκατάθεση για τη λήψη διαφήμισης.
  • Ηλεκτρονικές πληροφορίες λογαριασμού πελατών (συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας έναρξης, όνομα χρήστη, φωτογραφίες προφίλ)?
  • Μέλη στο τμήμα μας

8. Γιατί επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα;

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για διαφορετικούς σκοπούς. Αυτοί οι σκοποί μπορούν να ομαδοποιηθούν σε διαφορετικές ομάδες. Ειδικότερα, μπορούμε να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα εν όλω ή εν μέρει για έναν ή περισσότερους από τους ακόλουθους σκοπούς:

8.1 Λόγοι επεξεργασίας σε σχέση με τα αγαθά και τις υπηρεσίες μας

  • Παροχή και πώληση των αγαθών και υπηρεσιών μας.
  • Επεξεργασία παραγγελιών και συμβάσεων, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής παραγγελιών και επιβεβαιώσεων αποστολής, επιβεβαιώσεων παράδοσης, παράδοσης και τιμολόγησης.
  • Οργάνωση και υλοποίηση έρευνας αγοράς και δημοσκοπήσεις.
  • Έλεγχος της πιστοληπτικής ικανότητας του πελάτη.

8.2 Επεξεργασία σε σχέση με την επικοινωνία με τον πελάτη

  • Παροχή, διαχείριση και υλοποίηση επικοινωνίας πελατών μέσω ταχυδρομείου και ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας.
  • επιχειρηματική επικοινωνία μέσω ταχυδρομείου και μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, φωνητικών μηνυμάτων, μηνυμάτων κειμένου (SMS), εικονομηνυμάτων (MMS), μηνυμάτων βίντεο ή άμεσων μηνυμάτων.
  • Αξιολόγηση της χρήσης των προσφορών μας μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, φωνητικών μηνυμάτων, μηνυμάτων κειμένου (SMS), εικόνων (MMS) ή άμεσων μηνυμάτων όπως: τύπος χρήσης, συχνότητα και διάρκεια χρήσης, ακριβής τόπος χρήσης.

8.3 Λόγοι επεξεργασίας σε σχέση με την ανάλυση της συμπεριφοράς των πελατών

  • Βελτιστοποίηση των τοποθεσιών και της γκάμας προϊόντων στα καταστήματά μας. Αυτό γίνεται μέσω εξατομικευμένης και σχετικής με τον άνθρωπο αλλά και ανώνυμης και ομαδικής καταγραφής και αξιολόγησης της ιστορικής και τρέχουσας συμπεριφοράς των πελατών και των αγορών στα καταστήματά μας ή σε άλλους χώρους - συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας και ανάλυσης δεδομένων θέσης, προφίλ κίνησης και ανάλυσης καλαθιού αγορών.
  • Εξατομικευμένη και προσωπική ή ανώνυμη και ομαδική καταγραφή και αξιολόγηση της ιστορικής και τρέχουσας συμπεριφοράς πελατών και αγορών κατά τη χρήση των προσφορών στον ιστότοπό μας, εφαρμογές για κινητές συσκευές ή σε πλατφόρμες διαδικτύου, πύλες πολυμέσων ή κοινωνικά δίκτυα.
  • Εξατομικευμένη και ατομική ή ανώνυμη αναγνώριση, ταξινόμηση και ανάλυση των τρεχουσών και δυνητικών αναγκών και συμφερόντων των πελατών,
  • Εξατομικευμένη και προσωπική ή ανώνυμη ταξινόμηση και ανάλυση της συμπεριφοράς του πελάτη και του δυναμικού του πελάτη,
  • στατιστική αξιολόγηση της συμπεριφοράς των πελατών βάσει ανωνυμοποιημένων δεδομένων πελατών.
  • Σύνδεση των νέων προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται για εσάς με τα προσωπικά δεδομένα που έχετε συλλέξει ήδη από εμάς ή άλλες εταιρείες στο παρελθόν.
  • Συνδέοντας τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε για εσάς με τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται για εσάς από άλλες εταιρείες ή με διαθέσιμα στο κοινό δεδομένα καθώς και δεδομένα που έχουν αποκτηθεί από τρίτους για τη βελτίωση της βάσης δεδομένων μας και την ανάλυση της συμπεριφοράς των πελατών. Ο εμπλουτισμός των προφίλ με δεδομένα τρίτων περιλαμβάνει, για παράδειγμα, στοιχεία από την Ομοσπονδιακή Στατιστική Υπηρεσία, ημερολογιακά δεδομένα ή γεωγραφικά στοιχεία.

8.5 Επεξεργασία σε σχέση με το άμεσο μάρκετινγκ

  • Απλοποίηση διαδικασιών - όπως αγορές ή κρατήσεις - και χρήση γνώσεων από την ανάλυση της συμπεριφοράς των πελατών για τη συνεχή βελτίωση όλων των αγαθών και υπηρεσιών που προσφέρονται.
  • Αποφυγή περιττής διαφήμισης μέσω της γνώσης από την ανάλυση της συμπεριφοράς των πελατών για εξατομικευμένο και εξατομικευμένο άμεσο μάρκετινγκ.
  • Αποστολή μηνυμάτων εξατομικευμένης και εξατομικευμένης διαφήμισης μέσω ταχυδρομείου ή μέσω τηλεφώνου, φαξ, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, φωνητικών μηνυμάτων, μηνυμάτων κειμένου (SMS), εικονομηνυμάτων (MMS), μηνυμάτων βίντεο ή άμεσων μηνυμάτων.
  • Εξατομικευμένη και εξατομικευμένη προσαρμογή προσφορών και διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας, εφαρμογές για κινητές συσκευές ή στα κανάλια μας σε πλατφόρμες διαδικτύου, πύλες πολυμέσων και κοινωνικά δίκτυα.

9. Σε ποιον μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Μπορούμε να μεταβιβάσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε άλλες εταιρείες για τους σκοπούς που αναφέρονται σε αυτή τη δήλωση προστασίας δεδομένων. Οι άλλες εταιρείες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά σας δεδομένα προς το δικό τους συμφέρον για τους ίδιους σκοπούς με αυτούς που κάνουμε. Οι εταιρείες μπορούν να επεξεργαστούν τα προσωπικά τους δεδομένα προς το δικό τους συμφέρον, ιδιαίτερα για εξατομικευμένες και εξατομικευμένες αναλύσεις της συμπεριφοράς των πελατών και για δραστηριότητες άμεσου μάρκετινγκ. Εντός των ορίων, οι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση μόνο στα προσωπικά σας δεδομένα στο μέτρο που αυτό είναι απαραίτητο για την εκτέλεση των εργασιών τους.

Μπορούμε επίσης να μεταβιβάσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε άλλα μέλη ή σε τρίτους έξω για να χρησιμοποιήσουμε τις τεχνικές ή οργανωτικές υπηρεσίες που χρειαζόμαστε για την εκπλήρωση των δηλωμένων σκοπών ή των άλλων επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων. Οι πάροχοι υπηρεσιών μας υποχρεούνται συμβατικά να επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα αποκλειστικά για λογαριασμό μας και σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Επίσης, υποχρεώνουμε τους παρόχους υπηρεσιών μας να τηρούν τεχνικά και οργανωτικά μέτρα που διασφαλίζουν την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Εάν οι πάροχοι υπηρεσιών βρίσκονται σε χώρες όπου οι ισχύοντες νόμοι δεν προβλέπουν την προστασία προσωπικών δεδομένων συγκρίσιμων με το ελβετικό δίκαιο, θα διασφαλίσουμε συμβατικά ότι οι εμπλεκόμενοι πάροχοι υπηρεσιών συμμορφώνονται με το ελβετικό επίπεδο προστασίας δεδομένων.

Μπορούμε επίσης να μεταβιβάσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα εάν θεωρήσουμε απαραίτητο να συμμορφωθούμε με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς, σε δικαστικές διαδικασίες, κατόπιν αιτήματος των αρμόδιων δικαστηρίων και αρχών ή από άλλες νομικές υποχρεώσεις προκειμένου να προστατεύσουμε και να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα ή την ιδιοκτησία μας.

10. Πώς χρησιμοποιούμε cookies;

Χρησιμοποιούμε επίσης τα λεγόμενα cookies στην ιστοσελίδα μας. Αυτά είναι μικρά αρχεία που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας όταν χρησιμοποιείτε μια από τις σελίδες μας στο Internet. Θα θέλαμε επίσης να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των cookies.

10.1 Γιατί χρησιμοποιούμε cookies;

Τα cookies που χρησιμοποιούμε αρχικά χρησιμεύουν για τη διασφάλιση των λειτουργιών του ιστοτόπου μας - όπως η λειτουργία του καλαθιού αγορών. Χρησιμοποιούμε επίσης cookies για να προσαρμόσουμε τον ιστότοπό μας στις απαιτήσεις των πελατών σας και να κάνουμε το surfing μαζί μας όσο το δυνατόν πιο άνετα. Χρησιμοποιούμε επίσης cookies για να βελτιστοποιήσουμε τη διαφήμισή μας. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα cookies για να σας παρουσιάσουμε διαφημίσεις και / ή ειδικά αγαθά και υπηρεσίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα με βάση τη χρήση του ιστοτόπου μας. Στόχος μας είναι να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό για εσάς και να σας παρουσιάσουμε τη διαφήμιση που αντιστοιχεί στους τομείς ενδιαφέροντός σας.

10.2 Ποια cookies χρησιμοποιούμε;

Τα περισσότερα από τα cookies που χρησιμοποιούμε διαγράφονται αυτόματα από τον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας στο τέλος της περιόδου λειτουργίας του προγράμματος περιήγησης (τα λεγόμενα cookies περιόδου λειτουργίας). Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε cookies περιόδου λειτουργίας για να αποθηκεύσετε τις προτιμήσεις χώρας και γλώσσας και το καλάθι αγορών σας σε διαφορετικές σελίδες μιας περιόδου σύνδεσης στο διαδίκτυο.

Χρησιμοποιούμε επίσης προσωρινά ή μόνιμα cookies. Αυτά παραμένουν αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας ή σε μια κινητή συσκευή μετά το πέρας της περιόδου λειτουργίας του προγράμματος περιήγησης. Την επόμενη φορά που θα επισκεφτείτε έναν από τους ιστοτόπους μας, θα αναγνωρίσει αυτόματα ποιες καταχωρήσεις και ρυθμίσεις προτιμάτε. Ανάλογα με τον τύπο του cookie, αυτά τα προσωρινά ή μόνιμα cookies παραμένουν αποθηκευμένα στον υπολογιστή ή την κινητή σας συσκευή για ένα μήνα έως δέκα χρόνια και απενεργοποιούνται αυτόματα μετά από τον προγραμματισμένο χρόνο. Χρησιμοποιούνται για να κάνουν τον ιστότοπό μας πιο φιλικό προς τον χρήστη, πιο αποτελεσματικό και ασφαλέστερο. Χάρη σε αυτά τα cookies, για παράδειγμα, μπορείτε να δείτε πληροφορίες που είναι προσαρμοσμένες στα ενδιαφέροντά σας στη σελίδα.

Τα cookies που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας μπορούν επίσης να προέρχονται από εταιρίες-εταίρους. Αυτές μπορεί να είναι άλλες εταιρείες ή εταιρείες εκτός. Αυτά τα cookies επιτρέπουν στις εταιρείες συνεργατών μας να σας απευθύνονται με διαφημίσεις που μπορεί να σας ενδιαφέρουν πραγματικά. Τα cookies από τις συνεργαζόμενες εταιρείες παραμένουν στον υπολογιστή σας ή στην κινητή συσκευή για ένα μήνα έως δέκα χρόνια και απενεργοποιούνται αυτόματα μετά από τον προγραμματισμένο χρόνο.

10.3 Ποια δεδομένα αποθηκεύονται στα cookies;

Δεν αποθηκεύονται προσωπικά δεδομένα στα cookies που χρησιμοποιούμε. Τα cookies που χρησιμοποιούμε δεν μπορούν να ανατεθούν σε ένα συγκεκριμένο άτομο. Όταν ενεργοποιείται ένα cookie, έχει οριστεί ένας αναγνωριστικός αριθμός.

10.4 Πώς μπορείτε να αποτρέψετε την αποθήκευση των cookies;

Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης στο Internet δέχονται αυτόματα cookies. Ωστόσο, μπορείτε να δώσετε οδηγίες στο πρόγραμμα περιήγησής σας να μην αποδέχεται cookies ή να σας ρωτάει κάθε φορά πριν γίνει αποδεκτό ένα cookie σε έναν ιστότοπο που επισκέπτεστε. Μπορείτε επίσης να διαγράψετε τα cookies στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη λειτουργία του προγράμματος περιήγησης. Εάν αποφασίσετε να μην δεχτείτε τα cookies ή τα cookies από τις συνεργαζόμενες εταιρείες μας, δεν θα δείτε συγκεκριμένες πληροφορίες στον ιστότοπό μας και δεν θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε κάποιες λειτουργίες που αποσκοπούν στη βελτίωση της επίσκεψής σας.

11. Πώς χρησιμοποιούμε αρχεία καταγραφής;

Κάθε φορά που έχετε πρόσβαση στον ιστότοπό μας, ο φυλλομετρητής ιστού σας μεταδίδει για τεχνικούς λόγους ορισμένα δεδομένα χρήσης και τα αποθηκεύει σε αρχεία καταγραφής, τα λεγόμενα αρχεία καταγραφής. Αυτά είναι τα ακόλουθα δεδομένα χρήσης: ημερομηνία και ώρα πρόσβασης στον ιστότοπό μας. Όνομα της ιστοσελίδας στην οποία έχει πρόσβαση; Διεύθυνση IP του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας. Διεύθυνση του ιστότοπου από τον οποίο ήρθατε στον ιστότοπό μας. την ποσότητα των δεδομένων που μεταφέρονται, καθώς και το όνομα και την έκδοση του προγράμματος περιήγησης.

Η αξιολόγηση των αρχείων καταγραφής μας βοηθά να βελτιώσουμε περαιτέρω τις προσφορές μας στο Διαδίκτυο και να τους κάνουμε πιο φιλικό προς το χρήστη, να εντοπίσουμε και να διορθώσουμε τα σφάλματα ταχύτερα και να ελέγξουμε τις δυνατότητες των διακομιστών. Χρησιμοποιώντας τα αρχεία καταγραφής, μπορούμε να προσδιορίσουμε, για παράδειγμα, σε ποια χρονική στιγμή είναι ιδιαίτερα δημοφιλής η χρήση της προσφοράς μας στο διαδίκτυο και να προσφέρουμε τον αντίστοιχο όγκο δεδομένων ώστε να σας εγγυηθούμε την καλύτερη δυνατή χρήση.

12. Πώς χρησιμοποιούμε τα εργαλεία ανάλυσης ιστού;

Προκειμένου να βελτιώσουμε και να βελτιστοποιήσουμε συνεχώς τον ιστότοπό μας, χρησιμοποιούμε τις λεγόμενες τεχνολογίες παρακολούθησης. Τα εργαλεία ανάλυσης ιστού μας παρέχουν στατιστικά στοιχεία και γραφικά που μας δίνουν πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστοτόπου μας. Τα δεδομένα σχετικά με τη χρήση μιας σελίδας στο Internet μεταδίδονται στον εξυπηρετητή που χρησιμοποιείται για αυτό. Ανάλογα με τον προμηθευτή ενός εργαλείου ανάλυσης ιστού, αυτοί οι διακομιστές μπορούν να βρίσκονται στο εξωτερικό. Για το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο εργαλείο ανάλυσης ιστού, το Google Analytics, τα δεδομένα αυτά συμπεριλαμβανομένων των συντετμημένων διευθύνσεων IP μεταδίδονται, γεγονός που αποτρέπει την αναγνώριση μεμονωμένων συσκευών. Η Google συμμορφώνεται με τους κανονισμούς περί προστασίας δεδομένων της συμφωνίας "ΗΠΑ-Ελβετίας ασφαλών λιμένων" και είναι εγγεγραμμένος στο πρόγραμμα "Ασφαλής Λιμάνι" του Υπουργείου Εμπορίου των ΗΠΑ. Η διεύθυνση IP που μεταδίδει το πρόγραμμα περιήγησής σας ως μέρος του Google Analytics δεν θα συγχωνευθεί με άλλα δεδομένα της Google. Η μεταφορά αυτών των δεδομένων από την Google σε τρίτους πραγματοποιείται μόνο βάσει νομικών ρυθμίσεων ή στο πλαίσιο επεξεργασίας δεδομένων παραγγελιών.

Εάν χρησιμοποιούνται άλλα εργαλεία ανάλυσης ιστού, η διαδικασία της συλλογής δεδομένων είναι βασικά η ίδια.

Μπορείτε να εμποδίσετε τη Google να συλλέγει τα δεδομένα που παράγονται από τα cookies και τα σχετικά με τη χρήση του ιστότοπου (συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP) και την επεξεργασία αυτών των δεδομένων από την Google κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο (http: // tools .google.com / dlpage / gaoptout? hl = de) Κάντε λήψη και εγκατάσταση της διαθέσιμης προσθήκης προγράμματος περιήγησης. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Google Analytics και την προστασία δεδομένων στη διεύθυνση http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de ή http://www.google.com/intl/de/analytics/privacyoverview.html.

Αν δεν θέλετε οι πάροχοι να συλλέγουν δεδομένα σχετικά με εσάς χρησιμοποιώντας αυτά τα cookies, μπορείτε να επιλέξετε τη λειτουργία "Αποκλεισμός cookies τρίτου μέρους" στις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης. Στη συνέχεια, το πρόγραμμα περιήγησης δεν αποστέλλει cookies στον διακομιστή για ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους παρόχους. Με αυτή τη ρύθμιση, άλλες λειτουργίες του ιστοτόπου μας ενδέχεται να μην λειτουργούν πλέον.

άρνηση

Ο συγγραφέας δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την ορθότητα, την ακρίβεια, την επικαιρότητα, την αξιοπιστία και την πληρότητα των πληροφοριών.

Ισχύουν αξιώσεις ευθύνης έναντι του δημιουργού λόγω υλικής ή άυλης βλάβης που προκύπτει από την πρόσβαση ή τη χρήση ή τη μη χρήση των δημοσιευμένων πληροφοριών, την κακή χρήση της σύνδεσης ή τεχνικές βλάβες.

Όλες οι προσφορές δεν είναι δεσμευτικές. Ο συντάκτης διατηρεί ρητά το δικαίωμα να αλλάξει, να συμπληρώσει ή να διαγράψει μέρη των σελίδων ή ολόκληρης της προσφοράς ή να διακόψει προσωρινά ή μόνιμα τη δημοσίευση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.


Ευθύνη για συνδέσμους

Οι αναφορές και οι συνδέσεις με ιστότοπους τρίτων δεν εμπίπτουν στην αρμοδιότητά μας. Η ευθύνη για τέτοιες ιστοσελίδες απορρίπτεται. Η πρόσβαση και η χρήση αυτών των ιστότοπων είναι ευθύνη του χρήστη.


πνευματικά δικαιώματα

Τα πνευματικά δικαιώματα και όλα τα άλλα δικαιώματα σε περιεχόμενο, εικόνες, φωτογραφίες ή άλλα αρχεία στον ιστότοπο ανήκουν αποκλειστικά ή στους συγκεκριμένους κατόχους δικαιωμάτων. Η γραπτή συγκατάθεση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων πρέπει να λαμβάνεται εκ των προτέρων για την αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων.


Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Με βάση το άρθρο 13 του Ελβετικού Ομοσπονδιακού Συντάγματος και τις διατάξεις περί προστασίας δεδομένων της Συνομοσπονδίας (Νόμος περί Προστασίας Δεδομένων, DSG), κάθε πρόσωπο έχει δικαίωμα προστασίας της ιδιωτικής του ζωής και προστασία από την κατάχρηση των προσωπικών του δεδομένων. Συμμορφωνόμαστε με αυτούς τους κανονισμούς. Τα προσωπικά δεδομένα αντιμετωπίζονται με αυστηρή εμπιστοσύνη και δεν πωλούνται ούτε μεταβιβάζονται σε τρίτους.

Σε στενή συνεργασία με τους παρόχους φιλοξενίας, προσπαθούμε να προστατεύουμε τις βάσεις δεδομένων όσο το δυνατόν περισσότερο από την πρόσβαση, απώλεια, κατάχρηση ή παραποίηση εκτός σύνδεσης.

Κατά την πρόσβαση στον ιστότοπό μας αποθηκεύονται τα ακόλουθα δεδομένα σε αρχεία καταγραφής: διεύθυνση IP, ημερομηνία, ώρα, αίτημα προγράμματος περιήγησης και γενικές πληροφορίες σχετικά με το λειτουργικό σύστημα ή. Browser. Αυτά τα δεδομένα χρήσης αποτελούν τη βάση για στατιστικές, ανώνυμες αξιολογήσεις, ώστε να εντοπίζονται οι τάσεις βάσει των οποίων μπορούμε να βελτιώσουμε ανάλογα τις προσφορές μας.


Δήλωση προστασίας δεδομένων για τη χρήση plugins του Facebook (όπως το κουμπί)

Τα πρόσθετα από το κοινωνικό δίκτυο Facebook, 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, ΗΠΑ είναι ενσωματωμένα στην ιστοσελίδα μας. Μπορείτε να αναγνωρίσετε τα plugins του Facebook από το λογότυπο του Facebook ή το κουμπί "Like" στον ιστότοπό μας. Μια επισκόπηση των plugins του Facebook μπορείτε να βρείτε εδώ: http://developers.facebook.com/docs/plugins/.

Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, το πρόσθετο δημιουργεί μια άμεση σύνδεση μεταξύ του προγράμματος περιήγησης και του διακομιστή Facebook. Το Facebook λαμβάνει τις πληροφορίες που έχετε επισκεφτεί στον ιστότοπό μας με τη διεύθυνση IP σας. Αν κάνετε κλικ στο κουμπί "Όπως" στο Facebook, ενώ είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας στο Facebook, μπορείτε να συνδέσετε το περιεχόμενο των σελίδων μας με το προφίλ σας στο Facebook. Αυτό επιτρέπει στο Facebook να αντιστοιχίσει την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας στον λογαριασμό χρήστη σας. Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι, ως πάροχος της ιστοσελίδας, δεν έχουμε καμία γνώση του περιεχομένου των διαβιβαζόμενων δεδομένων ή του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιείται από το Facebook. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου του Facebook στη διεύθυνση https://www.facebook.com/about/privacy/

Εάν δεν θέλετε το Facebook να είναι σε θέση να αναθέσει την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας στο λογαριασμό σας στο Facebook, αποσυνδεθείτε από το λογαριασμό χρήστη στο Facebook.


Δήλωση προστασίας δεδομένων για τη χρήση του Twitter

Οι λειτουργίες της υπηρεσίας Twitter είναι ενσωματωμένες στην ιστοσελίδα μας. Αυτές οι λειτουργίες προσφέρονται από το Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, ΗΠΑ. Χρησιμοποιώντας το Twitter και τη λειτουργία "Re-Tweet", οι ιστότοποι που επισκέπτεστε συνδέονται με τον λογαριασμό σας στο Twitter και γνωστοποιούνται σε άλλους χρήστες. Δεδομένα όπως η διεύθυνση IP, ο τύπος του προγράμματος περιήγησης, οι τομείς που έχουν πρόσβαση, οι σελίδες που επισκέπτονται, οι πάροχοι κινητού δικτύου, τα αναγνωριστικά συσκευών και εφαρμογών και οι όροι αναζήτησης μεταδίδονται στο Twitter.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι, ως πάροχος των σελίδων, δεν έχουμε γνώση του περιεχομένου των μεταδιδόμενων δεδομένων ή της χρήσης τους από το Twitter. Λόγω της συνεχούς ενημέρωσης της δήλωσης προστασίας δεδομένων του Twitter, επισημαίνουμε την τελευταία έκδοση στη διεύθυνση http://twitter.com/privacy.

Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις προστασίας δεδομένων σας στο Twitter στις ρυθμίσεις του λογαριασμού στη διεύθυνση http://twitter.com/account/settings. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, επικοινωνήστε με το privacy@twitter.com.


Δήλωση προστασίας δεδομένων για τη χρήση του Google Adsense

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google AdSense, μια υπηρεσία για την ενσωμάτωση διαφημίσεων από την Google Inc. ("Google"). Το Google AdSense χρησιμοποιεί λεγόμενα "cookies", αρχεία κειμένου που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας και επιτρέπουν ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου. Το Google AdSense χρησιμοποιεί επίσης τους αποκαλούμενους web beacons (αόρατα γραφικά). Αυτοί οι διαδικτυακοί φάρους μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αξιολόγηση πληροφοριών όπως η επισκεψιμότητα επισκεπτών σε αυτές τις σελίδες.

Οι πληροφορίες που παράγονται από τα cookies και τους διαδικτυακούς κόμβους σχετικά με τη χρήση αυτού του ιστότοπου (συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP) και την παράδοση των μορφών διαφήμισης μεταδίδονται σε έναν διακομιστή Google στις ΗΠΑ και αποθηκεύονται εκεί. Οι πληροφορίες αυτές μπορούν να μεταβιβαστούν από την Google στους συμβατικούς εταίρους της Google. Ωστόσο, η Google δεν θα συγχωνεύσει τη διεύθυνση IP σας με άλλα δεδομένα που έχετε αποθηκεύσει.

Μπορείτε να αποτρέψετε την εγκατάσταση των cookies, ρυθμίζοντας ανάλογα το λογισμικό του προγράμματος περιήγησης. Ωστόσο, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι αν το κάνετε αυτό ίσως να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλήρη λειτουργικότητα αυτού του δικτυακού τόπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στην επεξεργασία δεδομένων από εσάς από την Google με τον τρόπο και για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω.


Δήλωση προστασίας δεδομένων για τη χρήση του Google Analytics

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics, μια υπηρεσία ανάλυσης ιστού που παρέχεται από την Google Inc. ("Google"). Το Google Analytics χρησιμοποιεί τα αποκαλούμενα "cookies", αρχεία κειμένου που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας και τα οποία επιτρέπουν την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου. Οι πληροφορίες που δημιουργούνται από το cookie σχετικά με τη χρήση αυτού του ιστότοπου μεταδίδονται συνήθως σε έναν διακομιστή Google στις ΗΠΑ και αποθηκεύονται εκεί. Εάν ενεργοποιηθεί η ανωνυμοποίηση IP σε αυτόν τον ιστότοπο, η διεύθυνσή σας IP θα μειωθεί εκ των προτέρων από την Google στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή σε άλλα συμβαλλόμενα κράτη της συμφωνίας για τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο.

Η πλήρης διεύθυνση IP μεταφέρεται μόνο σε ένα διακομιστή Google στις ΗΠΑ και συντομεύεται σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Η Google θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να αξιολογήσει τη χρήση του ιστότοπού σας, να συντάξει αναφορές σχετικά με τη δραστηριότητα ιστότοπου για τους διαχειριστές ιστότοπων και να παράσχει άλλες υπηρεσίες που σχετίζονται με τη δραστηριότητα του ιστότοπου και τη χρήση του διαδικτύου. Η Google ενδέχεται επίσης να μεταφέρει αυτές τις πληροφορίες σε τρίτους, εφόσον αυτό απαιτείται από το νόμο ή αν τρίτα μέρη επεξεργάζονται αυτά τα δεδομένα εξ ονόματος της Google. Η διεύθυνση IP που μεταδίδει το πρόγραμμα περιήγησής σας ως μέρος του Google Analytics δεν θα συγχωνευθεί με άλλα δεδομένα της Google.

Μπορείτε να αποτρέψετε την εγκατάσταση των cookies, ρυθμίζοντας ανάλογα το λογισμικό του προγράμματος περιήγησης. Ωστόσο, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι αν το κάνετε αυτό ίσως να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλήρη λειτουργικότητα αυτού του δικτυακού τόπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στην επεξεργασία δεδομένων από εσάς από την Google με τον τρόπο και για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω.


Δήλωση προστασίας δεδομένων για τη χρήση του Google +1

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί Google +1 για να δημοσιεύσετε πληροφορίες παγκοσμίως. Μέσω του κουμπιού Google +1, εσείς και οι άλλοι χρήστες λαμβάνετε εξατομικευμένο περιεχόμενο από την Google και τους συνεργάτες της. Η Google αποθηκεύει τόσο τις πληροφορίες που έχετε δώσει +1 για περιεχόμενο όσο και πληροφορίες σχετικά με τη σελίδα που προβάλατε όταν κάνατε κλικ στο +1. Το +1 σας μπορεί να εμφανιστεί μαζί με το όνομα του προφίλ σας και τη φωτογραφία σας στις υπηρεσίες Google, όπως στα αποτελέσματα αναζήτησης ή στο προφίλ σας Google ή σε άλλα μέρη σε ιστότοπους και διαφημίσεις στο Διαδίκτυο.

Η Google καταγράφει πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητές σας +1, προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες Google για εσάς και τους άλλους.

Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί Google +1, χρειάζεστε ένα κοινό προφίλ Google που είναι ορατό σε όλο τον κόσμο και πρέπει να περιέχει τουλάχιστον το όνομα που έχει επιλεγεί για το προφίλ. Αυτό το όνομα χρησιμοποιείται σε όλες τις υπηρεσίες Google. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό το όνομα μπορεί επίσης να αντικαταστήσει ένα άλλο όνομα που χρησιμοποιήσατε κατά την κοινή χρήση περιεχομένου μέσω του λογαριασμού σας Google. Η ταυτότητα του προφίλ σας Google μπορεί να προβληθεί σε χρήστες που γνωρίζουν τη διεύθυνσή σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή που έχουν άλλες πληροφορίες αναγνώρισης σχετικά με εσάς.

Εκτός από τις χρήσεις που περιγράφονται παραπάνω, οι πληροφορίες που παρέχετε θα χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς προστασίας δεδομένων της Google (http://www.google.com/intl/de/policies/privacy/). Η Google ενδέχεται να δημοσιεύσει συνοπτικά στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις δραστηριότητες +1 των χρηστών ή να μεταβιβάσει αυτά τα στατιστικά στοιχεία στους χρήστες και στους συνεργάτες μας, όπως εκδότες, διαφημιζόμενους ή συνδεδεμένους ιστότοπους.


Wikipedia - τι είναι η προστασία δεδομένων

Πρόσφατα προβεβλημένα
No recently views items
Απαλοιφή Όλων
Ενημερωτικό δελτίο Fashion Box
Θέλετε μια έκπτωση;
Copyright© Pegame 2020
SCRIPTSCRIPT