Polityka prywatności

W przypadku sprzeczności między niniejszą deklaracją ochrony danych a obowiązującą umową lub warunkami Pegame, postanowienia niniejszej deklaracji ochrony danych mają pierwszeństwo.
Ochrona danych jest kwestią zaufania, a twoje zaufanie jest dla nas ważne. Szanujemy Twoją osobowość i prywatność. Chcemy również zapewnić ochronę i zgodne z prawem przetwarzanie danych osobowych.
Ważne jest dla nas, abyś wyraził zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych. Dzięki tej deklaracji ochrony danych kompleksowo informujemy o naszych metodach przetwarzania danych. I decydujesz, czy chcesz przetwarzać swoje dane osobowe.
To oświadczenie o ochronie danych obejmuje zarówno historyczne, jak i przyszłe dane osobowe. Jeśli wyrazisz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych, będziemy przetwarzać nie tylko dane osobowe, które gromadzisz w przyszłości zgodnie z niniejszym oświadczeniem o ochronie danych, ale także twoje dane osobowe, które już zapisaliśmy.
Kiedy mówimy o przetwarzaniu twoich danych osobowych w niniejszym oświadczeniu o ochronie danych, mamy na myśli każde przetwarzanie twoich danych osobowych. Należą do nich na przykład:

  • Kolekcja,
  • przechowywanie,
  • administracja,
  • Warunki,
  • skrzynia biegów,
  • Ogłoszenie lub
  • Usunięcie twoich danych osobowych.

Gromadzimy dane osobowe, aby zapewnić naszym klientom lepsze usługi. Jesteśmy przekonani, że dostosowanie naszych działań do życzeń i potrzeb naszych klientów powinno ułatwić Ci wykonywanie codziennych zadań. Lepszymi usługami mogą być:

  • Optymalizacja lokalizacji naszych oddziałów, aby zawsze były blisko Ciebie
  • Dostosowanie asortymentu do potrzeb klienta
  • Personalizacja komunikacji z klientem, abyś mógł znaleźć oferty pasujące do twoich życzeń i otrzymywać mniej reklam ogółem
  • Uprość procesy, takie jak zakupy lub rezerwacje, aby szybciej dotrzeć do celu

1. Jak chronimy Twoje dane osobowe?

Stosujemy techniczne i organizacyjne procedury bezpieczeństwa w celu zapewnienia bezpieczeństwa danych osobowych oraz ochrony danych sesji i danych osobowych przed nieuprawnionym lub niezgodnym z prawem przetwarzaniem i / lub przed niezamierzoną utratą, modyfikacją, publikacją lub dostępem. Należy jednak zawsze pamiętać, że przesyłanie informacji przez Internet i inne środki elektroniczne stwarza pewne zagrożenia bezpieczeństwa i że nie możemy zagwarantować bezpieczeństwa informacji przesyłanych w ten sposób.

2. Jak długo przechowujemy dane?

Przechowujemy Twoje dane osobowe tak długo, jak uznamy to za konieczne lub właściwe, aby przestrzegać obowiązujących przepisów lub tak długo, jak jest to konieczne do celów, dla których zostały zgromadzone. Usuwamy twoje dane osobowe, gdy tylko nie będą już potrzebne, a w każdym razie po upływie ustawowego maksymalnego okresu przechowywania.

3. Jakie masz prawa w odniesieniu do swoich danych osobowych?

Masz prawo dochodzić swoich praw do ochrony danych w dowolnym momencie i otrzymywać informacje o przechowywanych danych osobowych, poprawiać lub uzupełniać swoje dane osobowe, sprzeciwić się przetwarzaniu twoich danych osobowych lub żądać usunięcia twoich danych osobowych. Opcje kontaktu można znaleźć w sekcji 4 poniżej. Zastrzegamy sobie prawo do korespondencji z tobą drogą elektroniczną (zwłaszcza pocztą elektroniczną).

4. Jak możesz się z nami skontaktować?

Jeśli chcesz dochodzić swoich praw w odniesieniu do swoich danych osobowych lub masz pytania lub wątpliwości dotyczące przetwarzania naszych danych osobowych, możesz skontaktować się z nami w następujący sposób: info@Pegame.ch . Postaramy się odpowiedzieć na twoje pytania lub wątpliwości niezwłocznie po otrzymaniu.

5. Kto jest właścicielem zbioru danych?

Jesteśmy prawnie zobowiązani do poinformowania Cię o właścicielu zbioru danych wraz z Twoimi danymi osobowymi. Właścicielem zbioru danych jest Pegame, Quaderstrasse 16, 7000 Chur.

6. Kiedy gromadzimy dane osobowe?

Zbieramy Twoje dane osobowe, ilekroć mamy z Tobą kontakt. Sytuacje, w których mamy z tobą kontakt, są różne. Na przykład zbieramy Twoje dane osobowe w następujących okolicznościach

  • Korzystasz z naszej obsługi klienta;
  • Rejestrujesz zakupiony u nas produkt lub usługę;
  • Otrzymujesz biuletyn lub inne reklamy dotyczące naszych towarów i usług;
  • Komunikujesz się z nami za pośrednictwem telefonu, poczty elektronicznej, wiadomości głosowych, wiadomości tekstowych (SMS), wiadomości obrazkowych (MMS), wiadomości wideo lub wiadomości błyskawicznych;

7. Jakie dane osobowe gromadzimy?

Zebrane dane osobowe są równie zróżnicowane. Z jednej strony gromadzimy dane osobowe, które nam przekazujesz. Z drugiej strony, zbieramy dane osobowe, które są gromadzone automatycznie lub ręcznie, gdy kontaktujesz się z nami, takie jak:

Dane osobowe

  • Nazwisko i imię;
  • Urodziny i wiek;
  • seks;
  • adres zamieszkania;
  • Zakupy nawyków;
  • Preferencje klientów i zakupów;
  • Adres do wysyłki;
  • Billing adres;
  • preferencje językowe;
  • Numer (y) telefonu;
  • E-mail adres (-y);
  • Numery identyfikacyjne twoich urządzeń technicznych;
  • Informacje o subskrybowanych newsletterach lub innych reklamach;
  • Zgoda na otrzymywanie reklam;
  • Informacje o koncie klienta online (w tym data otwarcia, nazwa użytkownika, zdjęcia profilowe);
  • Członkostwo w naszym oddziale;

8. Dlaczego przetwarzamy dane osobowe?

Przetwarzamy Twoje dane osobowe w różnych celach. Te cele można pogrupować w różne grupy. W szczególności możemy przetwarzać Twoje dane osobowe w całości lub w części do jednego lub więcej z następujących celów:

8.1 Cele przetwarzania w związku z naszymi towarami i usługami

  • Dostarczanie i sprzedaż naszych towarów i usług;
  • Przetwarzanie zamówień i umów, w tym wysyłka zamówienia i potwierdzenia wysyłki, potwierdzenia dostawy, dostawa i fakturowanie;
  • Organizacja i realizacja badań rynku i badań opinii publicznej;
  • Sprawdzanie zdolności kredytowej klienta.

8.2 Cele przetwarzania związane z komunikacją z klientem

  • Zapewnianie, administrowanie i wdrażanie komunikacji z klientem za pośrednictwem poczty i elektronicznych środków komunikacji;
  • komunikacja biznesowa za pośrednictwem poczty i telefonu, poczty elektronicznej, wiadomości głosowych, wiadomości tekstowych (SMS), wiadomości obrazkowych (MMS), wiadomości wideo lub wiadomości błyskawicznych;
  • Ocena korzystania z naszych ofert za pośrednictwem telefonu, poczty elektronicznej, wiadomości głosowych, wiadomości tekstowych (SMS), wiadomości obrazkowych (MMS) lub wiadomości błyskawicznych, takich jak: rodzaj użytkowania, częstotliwość i czas użytkowania, dokładne miejsce użytkowania.

8.3 Cele przetwarzania w związku z analizą zachowań klientów

  • Optymalizacja lokalizacji i asortymentu w naszych oddziałach. Odbywa się to poprzez zindywidualizowane i osobiste, ale także anonimowe i grupowe rejestrowanie i ocenę historycznych i obecnych zachowań klientów i zakupów w naszych sklepach lub innych obiektach - w tym tworzenie i analiza danych dotyczących lokalizacji, profili ruchu i analizy koszyka;
  • Indywidualne i osobiste lub anonimowe rejestrowanie i ocena historycznych i obecnych zachowań klientów i zakupów podczas korzystania z ofert na naszej stronie internetowej, aplikacjach na urządzenia mobilne lub na platformach internetowych, portalach multimedialnych lub sieciach społecznościowych;
  • Zindywidualizowane i osobiste lub anonimowe rozpoznawanie, klasyfikacja i analiza bieżących i potencjalnych potrzeb i zainteresowań klientów;
  • Zindywidualizowana i osobista lub anonimowa klasyfikacja i analiza grupowa oraz analiza zachowań i potencjału klienta;
  • statystyczna ocena zachowań klientów na podstawie anonimowych danych klientów;
  • Powiązanie nowych danych osobowych zebranych o Tobie z danymi osobowymi już zgromadzonymi przez nas lub inne firmy w przeszłości;
  • Łączenie gromadzonych przez nas danych osobowych z danymi osobowymi zebranymi o tobie od innych firm lub z publicznie dostępnymi danymi, a także danymi pozyskanymi od stron trzecich w celu ulepszenia naszej bazy danych i analizy zachowań klientów. Wzbogacanie profili o dane stron trzecich obejmuje na przykład: dane Federalnego Urzędu Statystycznego, dane kalendarza lub dane geodezyjne.

8.5 Cele przetwarzania związane z marketingiem bezpośrednim

  • Uproszczenie procesów - takich jak zakupy lub rezerwacje - i wykorzystanie wiedzy z analizy zachowań klientów do ciągłego ulepszania wszystkich oferowanych towarów i usług;
  • Unikanie niepotrzebnych reklam dzięki wiedzy z analizy zachowań klientów dla zindywidualizowanego i spersonalizowanego marketingu bezpośredniego;
  • Wysyłanie zindywidualizowanych i spersonalizowanych reklam pocztą lub telefonicznie, faksem, e-mailem, wiadomościami głosowymi, wiadomościami tekstowymi (SMS), wiadomościami obrazkowymi (MMS), wiadomościami wideo lub komunikatorami internetowymi;
  • Zindywidualizowane i spersonalizowane dostosowanie ofert i reklam na naszej stronie internetowej, aplikacjach na urządzenia mobilne lub na naszych kanałach na platformach internetowych, portalach multimedialnych i sieciach społecznościowych.

9. Komu udostępniamy twoje dane osobowe?

Możemy przekazywać Twoje dane osobowe innym firmom w celach określonych w niniejszym oświadczeniu o ochronie danych. Inne firmy mogą wykorzystywać twoje dane osobowe we własnym interesie do tych samych celów, co my. Firmy mogą przetwarzać swoje dane osobowe we własnym interesie, w szczególności w celu zindywidualizowanych i spersonalizowanych analiz zachowań klientów oraz w celu marketingu bezpośredniego. Wewnątrz pracownicy mają dostęp do twoich danych osobowych tylko w takim zakresie, w jakim jest to konieczne do wykonywania ich pracy.

Możemy również przekazywać Twoje dane osobowe innym członkom lub stronom trzecim na zewnątrz, aby skorzystać z usług technicznych lub organizacyjnych potrzebnych do realizacji określonych celów lub innych naszych działań biznesowych. Nasi usługodawcy są zobowiązani umownie do przetwarzania danych osobowych wyłącznie w naszym imieniu i zgodnie z naszymi instrukcjami. Zobowiązujemy również naszych usługodawców do przestrzegania środków technicznych i organizacyjnych zapewniających ochronę danych osobowych. Jeśli usługodawcy mają siedziby w krajach, w których obowiązujące przepisy nie przewidują ochrony danych osobowych porównywalnych z prawem szwajcarskim, umownie zapewnimy, że zainteresowani usługodawcy przestrzegają szwajcarskiego poziomu ochrony danych.

Możemy również przekazać Twoje dane osobowe, jeśli uznamy za konieczne przestrzeganie obowiązujących przepisów ustawowych i wykonawczych, w postępowaniu sądowym, na wniosek właściwych sądów i organów lub z innych obowiązków prawnych w celu ochrony i obrony naszych praw lub własności.

10. Jak wykorzystujemy pliki cookie?

Na naszej stronie używamy również tak zwanych plików cookie. Są to małe pliki przechowywane na komputerze lub urządzeniu mobilnym podczas korzystania z jednej z naszych stron internetowych. Chcielibyśmy również przekazać Ci kompleksowe informacje na temat korzystania z plików cookie.

10.1 Dlaczego używamy plików cookie?

Pliki cookie, których używamy początkowo, służą do zapewnienia funkcji naszej witryny - takich jak funkcjonalność koszyka. Używamy również plików cookie, aby dostosować naszą stronę internetową do wymagań klienta i sprawić, aby surfowanie z nami było jak najbardziej komfortowe. Używamy również plików cookie do optymalizacji naszych reklam. Możemy używać plików cookie, aby prezentować Ci reklamy i / lub specjalne towary i usługi, które mogą Cię szczególnie zainteresować na podstawie korzystania z naszej strony internetowej. Naszym celem jest, aby nasza strona była jak najbardziej atrakcyjna dla Ciebie i prezentować Ci reklamy, które odpowiadają Twoim zainteresowaniom.

10.2 Z jakich plików cookie korzystamy?

Większość używanych przez nas plików cookie jest automatycznie usuwana z komputera lub urządzenia mobilnego na koniec sesji przeglądarki (tak zwane pliki cookie sesji). Na przykład używamy sesyjnych plików cookie do zapisywania preferencji dotyczących kraju i języka oraz koszyka na różnych stronach sesji internetowej.

Używamy również tymczasowych lub stałych plików cookie. Są one przechowywane na komputerze lub urządzeniu mobilnym po zakończeniu sesji przeglądarki. Przy następnej wizycie na jednej z naszych stron internetowych automatycznie rozpozna preferowane wpisy i ustawienia. W zależności od rodzaju plików cookie te tymczasowe lub stałe pliki cookie są przechowywane na komputerze lub urządzeniu mobilnym przez okres od jednego miesiąca do dziesięciu lat i są automatycznie dezaktywowane po zaprogramowanym czasie. Służą one do tego, aby nasza strona była bardziej przyjazna dla użytkownika, skuteczniejsza i bezpieczniejsza. Dzięki tym plikom cookie możesz na przykład wyświetlać informacje dostosowane do twoich zainteresowań na stronie.

Pliki cookie przechowywane na komputerze lub urządzeniu mobilnym mogą również pochodzić od firm partnerskich. Mogą to być inne firmy lub firmy zewnętrzne. Te pliki cookie umożliwiają naszym firmom partnerskim zwracanie się do Ciebie za pomocą reklam, które mogą Cię faktycznie zainteresować. Pliki cookie firm partnerskich pozostają na twoim komputerze lub urządzeniu mobilnym przez okres od jednego miesiąca do dziesięciu lat i są automatycznie dezaktywowane po zaprogramowanym czasie.

10.3 Jakie dane są przechowywane w ciasteczkach?

Żadne dane osobowe nie są przechowywane w wykorzystywanych przez nas plikach cookie. Pliki cookie, których używamy, nie mogą być przypisane do konkretnej osoby. Gdy plik cookie jest aktywowany, przypisywany jest do niego numer identyfikacyjny.

10.4 Jak można zapobiec przechowywaniu plików cookie?

Większość przeglądarek internetowych automatycznie akceptuje pliki cookie. Możesz jednak poinstruować przeglądarkę, aby nie akceptowała plików cookie lub za każdym razem pytała przed zaakceptowaniem pliku cookie w odwiedzanej witrynie. Możesz również usunąć pliki cookie na komputerze lub urządzeniu mobilnym, korzystając z odpowiedniej funkcji przeglądarki. Jeśli zdecydujesz się nie akceptować naszych plików cookie lub plików cookie naszych firm partnerskich, nie zobaczysz niektórych informacji na naszej stronie internetowej i nie będziesz mógł korzystać z niektórych funkcji, które mają na celu poprawę Twojej wizyty.

11. Jak korzystamy z plików dziennika?

Za każdym razem, gdy wchodzisz na naszą stronę, Twoja przeglądarka internetowa przesyła nam określone dane dotyczące użytkowania z przyczyn technicznych i zapisuje je w plikach dziennika, tak zwanych plikach dziennika. Są to następujące dane o użytkowaniu: data i godzina dostępu do naszej strony internetowej; Nazwa dostępnej strony internetowej; Adres IP twojego komputera lub urządzenia mobilnego; Adres strony internetowej, z której przyszedłeś na naszą stronę internetową; ilość przesłanych danych, a także nazwę i wersję przeglądarki.

Ocena plików dziennika pomaga nam dalej ulepszać naszą ofertę internetową i uczynić ją bardziej przyjazną dla użytkownika, szybciej znajdować i korygować błędy oraz kontrolować pojemność serwera. Korzystając z plików dziennika, możemy na przykład ustalić, kiedy korzystanie z naszej oferty internetowej jest szczególnie popularne i podać odpowiednią ilość danych, aby zagwarantować najlepsze możliwe wykorzystanie.

12. Jak korzystamy z narzędzi do analityki internetowej?

Aby stale ulepszać i optymalizować naszą stronę internetową, używamy tak zwanych technologii śledzenia. Narzędzia analizy sieci zapewniają nam statystyki i grafikę, które dostarczają nam informacji na temat korzystania z naszej strony internetowej. Dane o korzystaniu ze strony internetowej są przesyłane na używany do tego serwer. W zależności od dostawcy narzędzia do analizy internetowej serwery te mogą znajdować się za granicą. W przypadku najczęściej używanego narzędzia do analizy sieci, Google Analytics, przesyłane są dane, w tym skrócone adresy IP, co uniemożliwia identyfikację poszczególnych urządzeń. Google przestrzega przepisów o ochronie danych zawartych w umowie „US-Swiss Safe Harbor Framework” i jest zarejestrowany w programie „Safe Harbor” Departamentu Handlu USA. Adres IP przesłany przez twoją przeglądarkę jako część Google Analytics nie zostanie scalony z innymi danymi Google. Przekazywanie tych danych przez Google stronom trzecim odbywa się wyłącznie na podstawie przepisów prawa lub w ramach przetwarzania danych zamówienia.

W przypadku użycia innych narzędzi do analizy sieci proces gromadzenia danych jest zasadniczo taki sam.

Możesz uniemożliwić Google gromadzenie danych generowanych przez pliki cookie i związanych z korzystaniem z witryny (w tym adresu IP) oraz przetwarzaniem tych danych przez Google, klikając następujący link (http: // tools .google.com / dlpage / gaoptout? hl = de) Pobierz i zainstaluj dostępną wtyczkę do przeglądarki. Więcej informacji na temat Google Analytics i ochrony danych można znaleźć na stronie http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de lub http://www.google.com/intl/de/analytics/privacyoverview.html.

Jeśli nie chcesz, aby dostawcy gromadzili dane o Tobie za pomocą tych plików cookie, możesz wybrać funkcję „Blokuj pliki cookie innych firm” w ustawieniach przeglądarki. Następnie przeglądarka nie wysyła plików cookie na serwer w celu umieszczenia treści od innych dostawców. Przy tym ustawieniu inne funkcje naszej witryny mogą już nie działać.

zrzeczenie się

Autor nie ponosi żadnej odpowiedzialności za poprawność, dokładność, terminowość, rzetelność i kompletność informacji.

Roszczenia odszkodowawcze wobec autora z powodu szkód materialnych lub niematerialnych wynikających z dostępu lub wykorzystania lub niestosowania opublikowanych informacji, niewłaściwego wykorzystania połączenia lub wad technicznych są wykluczone.

Wszystkie oferty nie są wiążące. Autor wyraźnie zastrzega sobie prawo do zmiany, uzupełnienia lub usunięcia części stron lub całej oferty lub do czasowego lub trwałego zaprzestania publikacji bez uprzedniego powiadomienia.


Odpowiedzialność za linki

Odnośniki i linki do stron internetowych osób trzecich są poza naszym obszarem odpowiedzialności, a wszelka odpowiedzialność za takie strony internetowe jest odrzucana. Dostęp do takich stron i korzystanie z nich odbywa się na własne ryzyko użytkownika.


prawa autorskie

Prawa autorskie i wszelkie inne prawa do treści, obrazów, zdjęć lub innych plików na stronie należą wyłącznie lub do określonych właścicieli praw. Pisemna zgoda właściciela praw autorskich musi zostać uzyskana z wyprzedzeniem w celu powielenia jakichkolwiek elementów.


Polityka prywatności

Na podstawie art. 13 szwajcarskiej konstytucji federalnej oraz przepisów Konfederacji dotyczących ochrony danych (ustawa o ochronie danych, DSG) każda osoba ma prawo do ochrony swojej prywatności i ochrony przed niewłaściwym wykorzystaniem jej danych osobowych. Przestrzegamy tych przepisów. Dane osobowe są traktowane jako ściśle poufne i nie są sprzedawane ani przekazywane stronom trzecim.

W ścisłej współpracy z naszymi dostawcami usług hostingowych staramy się chronić bazy danych, jak to możliwe, przed dostępem z zewnątrz, utratą, niewłaściwym użyciem lub fałszowaniem.

Podczas uzyskiwania dostępu do naszej strony internetowej w plikach dziennika przechowywane są następujące dane: adres IP, data, godzina, żądanie przeglądarki i ogólne informacje o systemie operacyjnym lub. Przeglądarka. Te dane użytkowania stanowią podstawę do anonimowych ocen statystycznych, dzięki czemu można zidentyfikować trendy, na podstawie których możemy odpowiednio ulepszyć nasze oferty.


Oświadczenie o ochronie danych dotyczące korzystania z wtyczek Facebooka (jak przycisk)

Wtyczki z sieci społecznościowej Facebook, 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA są zintegrowane na naszej stronie internetowej. Wtyczki Facebooka można rozpoznać po logo Facebooka lub przycisku „Lubię to” na naszej stronie internetowej. Przegląd wtyczek Facebooka można znaleźć tutaj: http://developers.facebook.com/docs/plugins/.

Gdy odwiedzasz naszą stronę internetową, wtyczka tworzy bezpośrednie połączenie między Twoją przeglądarką a serwerem Facebook. Facebook otrzymuje informacje o tym, że odwiedziłeś naszą stronę z Twoim adresem IP. Jeśli klikniesz przycisk „Lubię to” na Facebooku, gdy jesteś zalogowany na swoje konto na Facebooku, możesz połączyć zawartość naszych stron ze swoim profilem na Facebooku. Dzięki temu Facebook może przypisać wizytę na naszej stronie do twojego konta użytkownika. Zwracamy uwagę, że jako dostawca strony internetowej nie znamy treści przekazywanych danych ani sposobu, w jaki są one wykorzystywane przez Facebook. Aby uzyskać więcej informacji, zobacz politykę prywatności Facebooka pod adresem https://www.facebook.com/about/privacy/

Jeśli nie chcesz, aby Facebook mógł przypisać Twoją wizytę na naszej stronie do twojego konta użytkownika na Facebooku, wyloguj się z konta na Facebooku.


Oświadczenie o ochronie danych w przypadku korzystania z Twittera

Funkcje serwisu Twitter są zintegrowane na naszej stronie internetowej. Funkcje te są oferowane przez Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA. Korzystając z Twittera i funkcji „Re-Tweet”, odwiedzane strony są powiązane z Twoim kontem na Twitterze i udostępniane innym użytkownikom. Dane takie jak adres IP, typ przeglądarki, odwiedzane domeny, odwiedzane strony, dostawcy sieci komórkowej, identyfikatory urządzeń i aplikacji oraz wyszukiwane hasła są przesyłane na Twitter.

Zwracamy uwagę, że jako dostawca stron nie znamy treści przesyłanych danych ani ich wykorzystania przez Twittera. Ze względu na ciągłą aktualizację oświadczenia o ochronie danych na Twitterze wskazujemy najnowszą wersję na (http://twitter.com/privacy).

Możesz zmienić ustawienia ochrony danych na Twitterze w ustawieniach konta na http://twitter.com/account/settings. W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt pod adresem privacy@twitter.com.


Oświadczenie o ochronie danych w przypadku korzystania z Google Adsense

Ta strona korzysta z Google AdSense, usługi integracji reklam firmy Google Inc. („Google”). Google AdSense używa tak zwanych „plików cookie”, plików tekstowych przechowywanych na komputerze i umożliwiających analizę korzystania ze strony internetowej. Google AdSense używa również tak zwanych sygnałów nawigacyjnych (niewidoczna grafika). Te sygnały nawigacyjne mogą służyć do oceny informacji, takich jak ruch odwiedzających na tych stronach.

Informacje generowane przez pliki cookie i sygnalizatory internetowe o korzystaniu z tej witryny (w tym adres IP) i dostarczaniu formatów reklamowych są przesyłane na serwer Google w USA i tam przechowywane. Informacje te mogą być przekazywane przez Google partnerom kontraktowym Google. Google nie będzie jednak łączyć Twojego adresu IP z innymi danymi, które przechowujesz.

Możesz zapobiec instalacji plików cookie, odpowiednio ustawiając oprogramowanie przeglądarki; Należy jednak pamiętać, że jeśli to zrobisz, możesz nie być w stanie korzystać z pełnej funkcjonalności tej witryny. Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na przetwarzanie danych o Tobie przez Google w sposób i do celów określonych powyżej.


Oświadczenie o ochronie danych w przypadku korzystania z Google Analytics

Ta strona korzysta z Google Analytics, usługi analizy oglądalności stron internetowych udostępnianej przez Google Inc. („Google”). Google Analytics wykorzystuje tak zwane „pliki cookie”, pliki tekstowe przechowywane na komputerze użytkownika, które umożliwiają analizę korzystania z witryny. Informacje generowane przez cookie na temat korzystania z tej witryny są zazwyczaj przesyłane na serwer Google w USA i tam przechowywane. Jeśli w tej witrynie zostanie aktywowana anonimizacja adresu IP, Twój adres IP zostanie wcześniej skrócony przez Google w państwach członkowskich Unii Europejskiej lub w innych umawiających się krajach Porozumienia o Europejskim Obszarze Gospodarczym.

Pełny adres IP jest przesyłany tylko na serwer Google w USA i tam skracany w wyjątkowych przypadkach. Google wykorzysta te informacje w celu oceny korzystania z witryny przez użytkownika, tworzenia raportów dotyczących ruchu na stronach dla operatorów witryn oraz świadczenia innych usług związanych z ruchem na witrynach internetowych i korzystaniem z Internetu. Google może również przekazywać te informacje stronom trzecim, jeśli jest to wymagane przez prawo lub jeśli strony trzecie przetwarzają te dane w imieniu Google. Adres IP przesłany przez twoją przeglądarkę jako część Google Analytics nie zostanie scalony z innymi danymi Google.

Możesz zapobiec instalacji plików cookie, odpowiednio ustawiając oprogramowanie przeglądarki; Należy jednak pamiętać, że jeśli to zrobisz, możesz nie być w stanie korzystać z pełnej funkcjonalności tej witryny. Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na przetwarzanie danych o Tobie przez Google w sposób i do celów określonych powyżej.


Oświadczenie o ochronie danych dotyczące korzystania z Google +1

Za pomocą przycisku Google +1 możesz publikować informacje na całym świecie. Za pomocą przycisku Google +1 użytkownik i inni użytkownicy otrzymują spersonalizowane treści od Google i jego partnerów. Google przechowuje zarówno informacje, które dałeś +1 dla treści, jak i informacje o stronie, którą przeglądałeś po kliknięciu +1. Twoja +1 może być wyświetlana wraz z nazwą Twojego profilu i zdjęciem w usługach Google, takich jak wyniki wyszukiwania lub profil Google, lub w innych miejscach na stronach internetowych i reklamach w Internecie.

Google rejestruje informacje o Twoich działaniach +1 w celu ulepszenia usług Google dla Ciebie i innych.

Aby móc korzystać z przycisku Google +1, potrzebujesz globalnie widocznego, publicznego profilu Google, który musi zawierać co najmniej nazwę wybraną dla profilu. Ta nazwa jest używana we wszystkich usługach Google. W niektórych przypadkach ta nazwa może również zastąpić inną nazwę, której użyto podczas udostępniania treści za pośrednictwem konta Google. Tożsamość Twojego profilu Google może zostać pokazana użytkownikom, którzy znają Twój adres e-mail lub mają inne informacje identyfikujące o Tobie.

Oprócz opisanych powyżej zastosowań informacje, które podasz, będą wykorzystywane zgodnie z obowiązującymi przepisami Google dotyczącymi ochrony danych (http://www.google.com/intl/de/policies/privacy/). Google może publikować podsumowane statystyki dotyczące +1 działań użytkowników lub przekazywać te statystyki naszym użytkownikom i partnerom, takim jak wydawcy, reklamodawcy lub powiązane strony internetowe.


Wikipedia - czym jest ochrona danych

Ostatnio oglądane
No recently views items
Wyczyść wszystko
Newsletter Fashion Box
CHCESZ ZNIŻKI?
Copyright© Pegame 2020